06

Оксана Бусяк Катя Эс
моє життя в треках
від Марії Чайковської
до Nirvana
з присмаком кави
кумедним звірком
та іржавої води
в кранах
/
і ще ця фінальна дата
вже рухне вкінець моя брама
я так не вспіла чого багато
так тридцять минало