холодно так

Виктор Берллин
а може просто півкроку
до найглибшого дна
до нового року
пару годин старого кіна

перехили келих вина біля каміну
надворі вогка зима
стелиться кмином

у дверях знайома пітьма
виходь - не сама
приходь - роздягайся
і роздягай

холодно так
коли стигне чай