Миттю випадковою

Ваш Антоний
Солодкою осінньою тугою
Переповнені наші серця,
Миттю випадковою
В них спалахнуло почуття -
Полум'ям яскраво-блактиним,
Сповненим щирої надії,
Ніжним і поки щадним -
Як і юності нашої приречені мрії.