Будьласка укр

Бэлла Норман
У різні моменти життєвих подій
Ми часто обличчя ховаємо в маски,
А може злетіти до величі мрій
І просто сказати: «Будь ласка!»
Пр.
Будь ласка, друже, не журись,
Будь ласка, друже, посміхнись –
Життя чудове, мов казка,
Коли з тобою Будьласка.

Це слово мов ключ до правди й добра,
Це слово знімає усі заборони.
Відкрита до посмішок наша душа
І серце відкриє кордони!