З любов ю, немов на дитину

Елена Эшвович
З любов'ю, немов на дитину,
Дивлюсь на свою Україну.
Щаслива, що тут народилась,
У цім мальовничім краю.

Природа дарує натхнення
Творити на мові пісенній:
Віршами її омалюю,
Вкраїну красиву свою...

Поля і озера, долини -
Сюди моє серденько лине!..
Любов, що дарована небом,
Душа пронесе крізь роки...

Її не любити не можу,
Цю землю привабливу Божу.
Живи, не вмирай, Україно,
І квітни, рідненька, віки...