одна, хвилина

Евгений Чайка 1
Прийди і подивись в обличчя,
Не бійсь, у ньому спогади і радість,
Мовчи, казати щось тепер вже зайве,
Інакші всі, і це вже личить.

Постій, згадай як було разом,
Заглянь у душу на хвилину,
За хвилею ще буде хвиля,
Ми зможемо усе пробачить.

Ніхто не певен в майбутті і тільки
Твоя й моя уява знає:
Де б не були, де б не літали,
Завжди комусь когось не вистачає.

Забув тебе і знову лину
У прірву спогадів вчорашніх.
Без зайвих слів без твого фальшу,
Прийди, не бійсь, постій хвилину.