НЕ МОЯ...

Леонид Клёсов
 * * *
                «сум’яттям почуттів наповню долі човен…» М.
Ризикую в тенета потрапити,
До обіймів твоїх упірнуть…
А зло-радники будуть патякати:
«Втрапив знов у лиху каламуть!»
        Не закохана, а протьохкана,
        Розгойдала весну на веслу.
        Босоніж побрела, забрьохана
        І захмелена, по селу…
              Всім ти – милочка-перепілочка.
              Ой, цілунків спливло із вуст!
              Перем’ята руками гілочка… –
              Я жадаю тебе і… боюсь!..