***

Игорь Дескин
Україна! Україна!
Разом з нами ти єдина.
Не дозволим супостату
Рідну матінку топтати.

          Наші ниви і кордони
          Ми захистимо з тобою.
          Зацвіте і заспіває
          Наш народ у ріднім краї.

Будем гарно працювати,
Щоб достаток був у хаті,
І державу побудуєм,
Якщо разом запрацюєм.

          Україна правова –
          Це не жарт і не сума.
          Розум переможе,
          Коаліція поможе.