Як тебе не любити

Андрей Шевчук 3
Як тебе не любити, кохана моя,
За твою доброту і ласкавії руки.
Мене скрізь проводжала усмішка твоя.
За яку я піду на тортури і муки.
Я готовий на все: на жорстокість і біль,
Тільки б ти була поруч зі мною.
Я за тебе піду в найжорстокіший бій,
Кому хоч відповім я війною.