Якщо у вас не стало Сили

Катерина Жебровська
Якщо у вас не стало Сили,
Якщо не стало Чистоти,
Якщо усе, що зрозуміли,
Вело лише в солодкі сни,

Якщо усе, що відгукнеться,
Якщо усе, що зазвучить,
Крізь морок правил не проб’ється,
А зможе лиш ледь-ледь жевріть,

Якщо усі, кого торкнулись,
Якщо усі, з якими йшли,
В болоті гонору тонули,
Не виринаючи з пітьми,

Якщо усе, що відбулося
В Життях, прожитих на Землі,
Крізь пам'ять щемом пронеслося,
Час – у собі Любов знайти…

05.12.2014