Алексей Никонов. Здравствуй, город без огней...

Бессонов Александр
- Здрастуй, місто без вогнів,
ти майже пропало.
На долоні чорних днів
спадає твій помалу
розпорядок звичний;
зошитів повна поличка
від снодійного і мли –
так виводять з гри
на число убитих днів.
- Здрастуй, місто без вогнів.