Алексей Никонов. Вчера, мы с барабанщиком...

Бессонов Александр
Вчора, ми з барабанщиком, роз’їбали
мою і без того розбиту гітару,
причиною чого служать ці рядки.
Я точно знаю; що ніколи не стану
Великим Руським Поетом. Горілки
пити не вмію і багато лаюсь матом,
але вчора ми розбили гітару
і як же заходу початись
без цих слів, якщо немає струн, а курева більше
ніж можна собі уявити?
Початковий розмір викинутий,
буквально розтоптаний ногами.