Покарав ти мене

Галина Опарина
 Покарав ти мене жорстоко,
 Покарав ти мене ... з повна.
 Ну і що з того, пройде смуток!
 Нехай залишуся зовсім одна ...

 Все одно буду вірити в тебе, чекати,
 Сподіватися, що знімеш бан з мене,
 З посмішкою, знову ти, будеш довіряти,
 І дозволиш, хоч трохи любити себе!