Я чан Аллагь, вакай куьмек

Гамзат Усманов
И дуьньядал гьар са инсан,
Рик!е шадвал аваз хьурай.
Рик!из к!анид къвалаг масан
Гьар са касдин галаз хьурай.

Сад Аллагьди бахтар гурай
Регьим гана, жедай ч!авуз.
Гьамиша сагъ чанар хьурай
Я чан Рабби, тамир ялгъуз.

Пайгъамбар тир "Исадин" т!вар
Гьич рик!елай тефирай чи.
К!ани ч!авуз "куьмекдин вар"
Ахъайна чун, хуьда вири.

Чи гунагьар паталди вуч,
Хажалатни гьич тавуна
Чилел ада авунва пуч,
Дугъриданни чи бахтуна.

Вичин чанда авай иви
Экъична хьи, гунагьрихъ чи.
Дуьз рекьелай Иса фейи
Чун садрани алат тавуй,
Сувабарни пара хъухьуй.