Я розчиняю бiль твiй у собi

Катерина Жебровська
Я розчиняю біль твій у собі…
На це у серці вистачить Любові…
Візьму твій розпач… Виплачу борги…
Спиню неусвідомлені двобої…

Я розчиняю біль твій у собі…
В моїм Вогні твої згорають війни…
Я не віддам тебе глухій пітьмі…
Я у собі твої примножу Сили…

Я розчиняю біль твій у собі…
Мою Любов тобі вливаю в Душу…
Я з’єдную свої й твої Світи,
Я зціленням твоє Єство озвучу…

05.12.2014