Я тобi подарую Радicть

Катерина Жебровська
Я тобі подарую Радість –
Усвідомлену мить Життя…
Все отримає зміст і зв’язність,
Й усвідомлення крізь Дива…

Я тобі подарую Спокій,
Що вросте у твоє Єство,
Стан, в якому думки високі,
І, в якому щезає зло…

Я тобі Любов подарую
Поза простором і буттям…
Я з Любов’ю давно мандрую…
Й ти Любов понесеш Світам…

Я тобі себе подарую…
В серці буде Сила моя…
Майбуття твоє намалюю
Подарую інше Життя…

Я тобі подарую Крила…
Вже дарую… Міцно тримай…
Бачиш – Доля твоя злетіла…
Піднімайся! Наздоганяй…

06.12.2014