Я не питаю. Слухаю, вдивляюсь

Катерина Жебровська
Я не питаю. Слухаю, вдивляюсь.
Я не молю. Я у собі єднаю.

Я не шукаю. Зустрічі збираю.
Я не вагаюсь. Я – усе, що знаю.

Я – все, що є, і, що мені потрібно,
Все істинне і все, що в часі зникло.

Я не стою. Здіймаюсь, відлітаю.
Я не жеврію. Полум’ям згораю.

Я не кричу. Я Тишею співаю.
Не шепочу. Душею промовляю.

06.12.2014