д вчинка з ножем

Юлия Крестовская
повертаючись пізно ввечері,
вона почуває себе спокійно
тільки тоді, коли в неї на поясі
вИсить короткий мисливський ніж

і вона з цим убивчим спокоєм
продірявить горлянку кожному,
хто насмілиться доторкнутися
до її тіла, душі і між

але знайдеться той, що буде
дуже довго її переслідувати,
а наздогнавши, відчує в яремній
тонкість леза і скаже: ріж

я втомивсь за тобою гнатись

про одне тільки, люба, прОшу - ніжніш