Te am iubit in taina... mold

Юрий Татомиров
Fiind copila m-am indragostit de tine,
Te adoram,sa-mi fii alaturi mi-am dorit,
Iar in sufletul meu c-a o primavara...
Iubirea,gelozia a incoltit;...

Te asteptam in vis,in noptile cu stele,
dar in zadar,caci tu nu mai veneai...
Ti-era indiferent de mine,
Pentru ca pe alta o iubeai.

Mergea-ti la brat pe-aleia inflorita,
Prin parcul cu aroma de parfum...
Incanta-ti de-a soarelui zambire,
Va sarutati fara de sat in drum.

Pe-alaturi cand treceam,
Tu iti fereai privirea,
Coteai pe-o alta parte,nu ma salutai.
Eu nu puteam sa-ti spun,caci te iubeam
 in taina;
A mea iubire rece pierea in evantai.

De-aceia nu mi-e frica,ca nu te vei intoarce
in visil meu din noapte,pe care il astept,
Cu-n dor nebun ce-mi arde in suflet,nu se stinge
Stiind ca nici odata no sa te mai vad..