Я

Анастасья Чубик
я все ще маю що сказати
чи про політику, чи про любов
себе я не дозволю із землею порівняти
з колін буду вставати знов і знов

з неволі думки на папері шикувати
я буду йти супроти ваших змов
супроти недовірливих ілюзій,
проти брехні, нікчемних тих розмов

я ще жива, і я скажу вам щиро
про волю, безнадію та житя
як люби не втрачатимуть надію
і віжки повертати будуть з непуття

в душі народу-щира Україна
про себе я сказати не боюсь
в моєму серці є ота надія
що з небуття ми знайдем вірний путь