Ти хто такий? Ти як тут опинився?

Катерина Жебровська
Ти хто такий? Ти як тут опинився?
– Чийсь страх німий, чи гонор голосний…
Давно-давно колись мені наснився…
Тоді і зараз ти – не мій, не мій…

Ти тут навіщо? Що тобі до мене?
Не перетнуться мій і твій шляхи.
У світ один ми разом не підемо.
Я не впаду в твої холодні сни…

Ти не хапайся за щемливі струни
І не крутись без-Душним вітряком,
Не клич мене туди, де всі поснули…
Знайди себе… Знайди свою Любов…

09.12.2014