Сённяшни дзень

Дарья Шинкевич
Сённяшні дзень застАнецца плёнкай
у альбоме жыцця і ўчынкаў тваіх.
Сённяшні дзень застанЕцца старонкай
у кнізе пра радасць і мары другіх.

Што зроблена стане гісторыяй тыдня,
А тыдзень гісторыю створыць вякоў.
Тым больш будзе добрым дзяцей пакаленне,
Чым больш дабрыні ты паклаў у альбом.