Hello

Летаю Во Тьме
Ау.

Тот же двор, да трель звонка.
Вновь льет дождь,
И вновь... гроза...

Что говорит тебе рассудок?
Она
Умерла.
Не молчи, скажи хоть слово,
Ау!

Слез все нет, а я
Смеюсь,
Я очнусь от грез миг спустя.

Нет, мое сердце не разбито.
Меня скрыла ложь,
Без нее я жить не в силах.
Слез все нет...

Грань между сном и явью стерлась.
Ау!
Где же ты?
Я вчерашним днем живу...
-----------------------------------------
Playground school bell rings — again
Rain clouds come to play again

Has no one told you she's not breathing?
Hello, I'm your mind
Giving you someone to talk to
Hello

If I smile and don't — believe
Soon I know I'll wake from this dream

Don't try to fix me I'm not broken
Hello, I'm the lie
Living for you so you can hide
Don't cry

Suddenly I know I'm not sleeping
Hello, I'm still here
All that's left of yesterday