Намальовано

Максим Юрчук
Не до космосу зараз,
і, авжеж, не до вічності.
Трохи подиву зверху,
і ще трохи магічності.
Це не пензлями -
металевими кулями;
намальовано кров'ю,
намальовано бурями.
Намальовано смертю
і людськими тяжкими стражданнями,
намальовано ближніми,
намальовано дальніми.
Непогано накреслено,
та не з самими добрими цілями.
Намалюють розбитими,
Та на зло ми залишимось цілими.

11.12.14