Для не...

Евгений Иваниченко
Я кохання віддав в твої руки,
І залишив собі лиш печаль,
Розідрали на клапті вже муки,
І торочуть мені – Не кохай…

Я вважав що кохати не в змозі,
Та ти довела, що не так,
І тепер я застиг на дорозі,
І чекаю один лише знак…

Що взаємність в душі переможе,
І тебе ні за що не віддам,
І я вірю, що Бог допоможе,
А можливо зостанусь я сам…

Та ці стрічки того не розкажуть,
Що у серці зберіг назавжди,
Головного тобі не покажуть:
- За тобою піду, хоч куди…