Без Вас...

Максим Юрчук
Без Вас в душі не має танцю,
Без Вас і подих не такий.
То як пояснювать засланцю,
Що світ цей зовсім не тяжкий.

Без Вас я мерзну від морозів.
У спеку Ви мені – дощем.
То ніби сотня віртуозів
Сховали козир під плащем.

Без Вас не можу помирати,
Але й життя без Вас не те.
Якщо Вам чесно все казати,
То вже нічого не спасе.

Без Вас – це в проруб поринати,
Без Вас – це дихати вогнем,
Це ніби все давно сказати,
Але стояти в лісі пнем.

І тут таке казкове дійство –
Сніжинки кружать свій танок,
Але без Вас не чути пісню,
Та не побачити зірок.

11.12.14