Життя таке

Ирина Янович
Життя таке, воно бентежне.
Сьогодні знов змінився ритм.
А я тебе не обережно
Вивчаю наче алгоритм.
Життя таке, ми з ним навіки,
Руками серце ти відкрий.
Але розплющивши повіки,
 Поглянь в безодню сірих мрій.
Життя таке, воно бентежне,
Та ти лови кожен момент.
І ти дзвони навіть тоді,
Коли без зони абонент.

10. 09. 13 г.