Доброта

Ирина Янович
Від серця й до серця хай йде доброта,
Теплом зігріваючи душі.
Ми тут не надовго, монета і та,
Любові тебе не научить.
Від серця й до серця  ти чітко іди,
І кроки бажаннями міряй.
Ти згадуй про користь своєї мети,
Про віру, любов і надію.
Від серця й до серця, скрізь біль і обман,
Крізь звичні помахи крил.
Нехай в очі лізе чужих слів туман,
Та в серці твоїм більше сил.
Від серця й до серця хай йде доброта,
Теплом душу гріє твою.
Давно не страшить цих небес висота,
Коли віриш в мрію свою.
 
24.11.13 г.