Я люблю...

Эльза Мэйли
Я люблю твої теплі руки,
Я обожнюю голос твій,
Я закохана в твої рухи,
Ти – понад усіх моїх мрій.

Твої очі - блакитні озерця,
Твої губи – п’янке вино.
Ти взяв у полон моє серце –
Я кохаю тебе давно.

5.09.2014