О, нi...

Нила Волкова
Скажи мені, порадь, де взяти сили,
Щоби лихе кощунство  пережить,
Коли її, чуже і хиже, тіло
Тебе, мою святиню, осквернить?

І давлять душу смутку чорні брили!
На серці, мов лещата крижані...
Невже ті руки, що мене любили,
Вже пестять іншу? Господи! О, ні..

2012