У правiй руцi Вода

Катерина Жебровська
У правій руці – Вода,
У лівій руці – Вогонь.
І справа, й зліва – Життя,
Що лине з чистих долонь…

Вода – прозора блакить,
Стрімка і холодна Ріка.
Вогонь – почуття горить,
Палає тіло-Земля…

Не зв’язані у одне,
Та Силу дають разом…
Вода і Вогонь, і все,
Що є поміж них – Любов…

11.12.2014