Реформы в Украине

Владимир Кодебский
Ідуть реформи в Україні,
А, от, на Сході йде війна.
Нелегко нам живеться нині,
Життю високая ціна!

Дорожче хліб, дорожче масло,
А риба, - і не говори, -
Такі реформи сунуть власно
Всьому населенню згори.

Ну, що ж, достатньо ми терпіли
І ще потерпимо ми знов,
А замість газу наші «вілли»
Одержать КРАЗИ  хмизу й дров.

Та українці – оптимісти
І підступ лютої зими
Село, і селище, і місто
Вважають: виживемо ми!
                * * *