Щастя

Мистер Престиж
Що означає слово щастя,
і де мені його шукати,
чи знайти його вдасться,
чи мені на самоті страждати?

І настав цей день,
щастя я відчув,
веду себе мов пень,
холодний вітер подув.

Цей вірш я тобі покажу,
а ти мені піди назустріч,
кохання своє тобі докажу,
запрошу тебе на зустріч.

Ти вибач,може тебе дратую,
але такий вже темперамент,
я сам себе за це катую,
ти на сердці,мов орнамент.

Якщо вже сильно я набрид,
то скажи мені прямо,
я піду без панахид,
знай,що кохаю без тями.

Може дарма я тобі пишу,
може я не той,хто потрібен,
тоді самісіньку тебе лишу,
і буду шукати тобі подібну.

Але сам знаю,що кращої нема,
і буду жити я в печалі,
поки хтось другий тебе обійма,
я буду крутити свої педалі.

Вибач,але помінятись я не можу,
тому терпи вже такого,
а якщо ти настроєна ворожо,
то найди собі другого.

Не сприймай це немов жарт,
ці слова пишу свідомо,
можливо я тебе не варт,
не хочу віддавати тебе нікому.