Боюсь признатися тоб

Серце Амура
Боюсь признатися тобі,що дуже сильно я кохаю.
На тебе дивлюсь наче немовля,яке стоїть перед шматочком раю.

Боюсь торкнутися тебе,хоча лише цього бажаю.
В обіймах б твоїх утонуть,але чомусь завжди тікаю.

Солодкий запах ловлю твій,і погляда твого шукаю.
У долі прошу лиш одне...лише одне...тебе бажаю.