Багато не прошу

Серце Амура
Багато в житті я від тебе не прошу,лише підійди і мене приголуб.
Я візьму на себе будь-яку ношу,лише за цілунки з твоїх ніжних губ.

Стараюсь для тебе зробити я все,щоб краще зімною почував ти себе.
Ну раз ти не хочеш то можеш піти,не маю вже сил я тебе вберегти.

Авжеш я заплачу гіркими сльозами,в душі пролунає "благаю вернись".
Та ти вже не мій,вона обнімає...а серце в надії "хочаб озернись".