***

Серце Амура
Найважче в житті це на когось чекати,думка зігріти омріяну вись. Так боляче гірко ночами страдати,сльозами вмиватись й чекати ту мить.

Як хочеться все у житті поміняти,забути про все й перестати страждати.
Ночами я плачу,а ранком сміюсь,боюсь що сльозами колись захлиснусь.

Я вірю,надіюсь на краще життя. Хоча дуже важко,та я не сама.
З великим ти серцем,красива душа,надіюсь колись зведе нас судьба.