Бес им рушаз хас кар яни?

Саира Сефибекова
Кlвалин кlвалах ийин тийиз
Регъуь тушни руш ви чиниз?
Гьар гафуниз гаф хълагьиз
Бес им рушаз хас кар яни?

Кар тийижиз гъуьлуьз фида,
Къаридкайни хъелер къведа,
Ахьтинбур заз гзаф чида
Бес им рушаз хас кар яни

Лап нисинихъ къарагъда руш,
Бес къаридиз жедач хьи хуш,
Загай хуьрек жедайди туш,
Лугьуз руш ваз регъуь тушни?