Життя, скажи

Хт Ксения Тим
Життя,
скажи
для чого ти...
На що, ти, схоже...
Ти,
просто крок,
чи довгий шлях
до незбагненної мети...
Можливо, ти,
душа в плотi,
яка,
мов той пiсок в часах,
поволi так
стiкає, 
А потiм
вiчностi рука
часи
перевертає.
А може, ти,
як та свiча
i вогник
що палає
поволi
спалюючи вiск
зникає...

 (ХТ 09.05.2005)
(фото Р.Довбняк)