***

Вика Островская
Хвилину хочу біжать від усіх,
Наступну в самотності розум втрачаю.
Час, немов кисень, вистачить всім
З ким розділити тіки не маю

 Тримай мене міцно
Кричи, що завгодно
Закохана,звісно
Питай краще очі!
 
Хвилину, здається, маю сили на все;
Наступну - не можу навіть очей підійняти
Навколо кожного з нас чимало людей
А ми не маєм про що помовчати
 
Просто будь поруч
Пояснень не хочу
Від слів тільки втома
Питай про все мої очі

 Хвилину планую покинути мрію
Додому вертатись на цей раз в останнє
Там бачити як душею старію
І кожного дня не втрачати надію
Згадати нарешті про щирі бажання

 Там відчувати душею хвилини
Не бігти кудись стираючи пам'ять
Просто бути і жити, з очами дитини
Без страху, що раптом хтось щирість побачить