Безсмертна музика бузку

Игорь Герасименко Кременчугский
Стільця фальцет і столика басок
базікали про щось, але бузок
посіяв у гостинній стільки музики,
пісень безсмертість і красу казок,
щоб і даремне, і недобре змусити

замовкнути. О, тільки б не посох
безумно вже закоханий бузок,
бо не побачить, як розквітне яблунька,
і нам безсмертність і краса казок
була взаємною любовю явлена!

14.12.2014