я все життя чекала лиш тебе

Ирен Лоран
Я все життя чекала лиш тебе.
Про тебе мріяла ночами.
Але життя,  воно таке,
Чекаю знову тебе днями.
Чому із нами так виходить?
Ти там,  я тут.
Ми мов чужі.
Ні слів,  ні натяку що любим.
Мабуть ти там щасливий.
А я ні!
Я все життя тебе чекала,
Але боюсь:не любиш ти мене.
Я в теплу ковдру замоталась,
Моя сльоза мені пече.
А ти мабуть смієшся з мене,
Для тебе я - мале дівча.
Я в тебе просто закохалась,
Бо це життя.

P.S
Чекаю знову тебе днями..
А може це тобі і не потрібно...