Серце не обдуриш

Ирен Лоран
Ти прекрасно мене розумієш,
Своє серце ти не обдуриш.
В нас при зустрічі тіло німіє,
Відчуваю,як ти мене любиш.

В нас при зустрічі тіло німіє,
Своє серце я теж не обдурю.
Ти прекрасно мене розумієш,
Відчуваєш як я тебе люблю.