Я так хочу

Алексей Токарюк
Я так тебе хочу обняти,
торкнутись тепла твоїх уст,
де сонечко гріє Карпати,
десь там загубився той Хуст,
бо там мої мрії блукають,
де в пазусі серденька стук,
Тулися чарівна горянко,
тепла мені стане на двох,
чаруєш мене, як полянка,
яку освітив сонцем Бог.
Даруй мені ніжності ласку,
запрошуй мене в свої сни,
пиши у житті моїм казку
під шум за вікном бузини.