Все в дносно

Алексей Токарюк
Все відносно в цьому світі, - 
кожний думає своє,
головне весна у цвіті,
що спокою не дає,
головне - чарівні очі,
що наснятся, коли сон,
головне у зорях ночі
та пісні, що в унісон...