Святкова нiчка-новорiчка

Таша Тополь
Скоро ніч прийде святкова –
Ялинкова і казкова,
Незабутня нічка,
Нічка-новорічка!

Нічка ця несе дарунки,
Обіймання, поцілунки,
Феєрверки і салюти,
Й чудеса, що не збагнути!

Ялинковий блиск прикрас
Всім несе цей дивний час,
Кольорове конфетті,
Нові звершення в житті!

Новорічна ніч святкова
І чарівна й загадкова,
Феєрична нічка -
Нічка-новорічка!

Новорічна ніч чарує,
Нові прагнення дарує,
Новим мріям новий лік,
Нове щастя! Новий рік!