Лiта конфеттi

Таша Тополь
Конфетті барвисте весело літає,
У повітрі хвої аромат витає,
Радісно ялинка світиться вогнями,
Диво новорічне ходить поміж нами!

Поки б’є годинник новорічний бій -
Загадать бажання чарівне успій!
Як останній змовкне в році цім удар -
Новий рік настане, рік чудес і чар!

Рік Новий щодуху в гості поспіша,
Все проси у нього, що жада душа!
Сумніви і скепсис нині ти відкинь -
В диво новорічне без вагань полинь!

Як мала дитина, світлих жди чудес,
Що впадуть зорею в нічку цю з небес,
Хай  тебе омиє чар дзвінких потік,
Принесе хай щастя в дім твій Новий рік!