Everything is so fragile

Анастасия Черр
Be careful!
Everything's so fragile.
Be careful.
Feelings just like ice.

Be careful!
Smiles can be so tragic.
Be careful.
Faces are disguise.

Be careful!
Hearts decide without us.
Be careful.
Think before you say.

Be careful!
Even being doubtless.
Be careful
Never to decay.

Be careful!
There are always edges,
And you can fall and hardly rise.
Be careful!
Everything's so fragile.
We can't see that, then dry our eyes.