Печаль

Скресла
По весні
По зорі
По воді
Смуток сонно крадеться
Як прийшло
Так пройшло
Й не знайшло
Щастя мо' повернеться

Між гілками ўплелася печаль
Вир-чаклун своїх чар позрікавсь
Кришталева розбилась скрижаль
Що її не згубить зарікавсь

Розсвіте
Розгорне
Розцвіте
Сон-трава мов для мавки вінок
Загука
Завола
Заспіва
Мавка пісню для мене одного

Зачарований нею піду
Ў незбагненно далекую даль
І за руку туди поведу
Мою милу солодку печаль...