То так Життя голосить за Любов ю

Катерина Жебровська
«ДахаБраха» (Україна),
«ПортМоне» (Біларусь),
НМА України ім. П.І.Чайковського

1.
То – так Життя голосить за Любов’ю,
Розпорошивши почуття на дим…
То – так реальність витікає кров’ю,
Вуста стуливши поглядом німим…

То – так волають струни відчайдушно,
Замацані руками і смичком…
То – так скриплять, похитуючись скрушно
Дерева, здаючись комусь садком…

То – так колише Вітер колисками,
В яких ще сплять – не діти, та малі…
То – так Любов шукають з ліхтарями,
Любов не відшукавши у Душі…

15.12.2014