Розсипаeться дрож почуттями

Катерина Жебровська
«ДахаБраха» (Україна),
«ПортМоне» (Біларусь),
НМА України ім. П.І.Чайковського

2.
Розсипається дрож почуттями,
Тихо-тихо, тоді – голосніш…
То хрипить, то співає вітрами:
Не підходь… не торкайся… облиш…

Переслуханий – десять по десять,
Переказаний – стільки ж разів,
Крутить Дійсності ржаві колеса,
Не збагнувши себе й поготів…

Ось, вібрує, розходиться Світом…
Хто впізнає у тому – своє?
Може, ввійде в Свідомість відкрито,
Може, страх крізь Життя понесе…

15.12.2014